Overzicht

  • Datum Opgericht 30/12/2019
  • Sectoren ICT , Personeel en Arbeid
  • Geplaatste Vacatures 1
  • Bekeken 2628

Beschrijving Van De Onderneming

Matching-IT is dé partner in het vinden van de beste banen, werkgevers en carrière advies. Wij helpen Professionals en Werkgevers succesvol te zijn op de arbeidsmarkt! Wij delen graag onze kennis van de markt en ons netwerk. Onze missie? Dé beste full-service recruitment partner van Nederland te worden. Hoe wij dit waarmaken? Door het inzetten van onze jarenlange ervaring, onze slimme tools en ons netwerk, weten wij als geen ander waar de mooiste kansen liggen en in welke rol, jouw talent en kwaliteiten het beste tot zijn recht zal komen!

 

Recruit, Match & Play!

Wij werken vanuit ons kantoor in The Lobby Offices te Rijswijk (op loopafstand van het station en vlak naast de A4!) Wij zijn anders dan andere start-ups onze medewerkers zijn prioriteit nummer 1! Denk hierbij aan zit sta bureau’s, de beste draadloze headsets, verschillende stilte ruimtes op verschillende etages. Als je even wilt ontspannen, kun je een potje poolen of chillen in de lounge. Of wil je even stoom afblazen in de inhouse sportschool? Overal is aan gedacht zodat jij kunt focussen en optimaal je werk kunt doen.

Als je bij ons start krijg je een uitgebreid inwerktraject met diverse trainingen zodat je goed voorbereid van start kan gaan. Wil je meer weten bel dan met 085-7600568 en vraag naar Shailesh of solliciteer en wie weet tot snel!

Kantoor Foto's

Openstaande Vacatures van Matching-IT