.

OVER MATCHING-IT

De 5 kernwaarden van Matching-IT

De eerste 5 letters van Matching-IT vormen samen onze 5 kernwaarden:

M = Match, door onderzoek, de juiste kennis te delen en door regelmatig contact weten wij als geen ander waar IT bedrijven en IT professionals naar op zoek zijn. Daarom gaan wij voor niets minder dan de juiste Match!

A = Aandacht, wij gaan voor duurzame samenwerkingen en daarom besteden wij graag veel aandacht aan de wensen en behoeften van onze klanten, onze professionals en onze medewerkers. Wij komen graag te weten hoe de sfeer is op de werkvloer en wat de kernwaarden van onze klanten zijn, zodat wij de professionals een goede beleving kunnen meegeven om zo de juiste match te kunnen bieden!

T = Tactvol, wij begrijpen heel goed waar IT Professionals tegenwoordig naar op zoek zijn, wat hun motiveert en wat de redenen kunnen zijn om te kiezen voor een bepaalde werkgever en vice versa. Wij zijn niet een partij dat “met cv’s schuift” maar wij zijn betrokken en geven advies tijdens het gehele proces, van recruitment marketing, werving en selectie (recruiting), hiring en on-boarding tot aan het evalueren en indien nodig ook het verplaatsen van het personeel.

C = Creatief, wij zijn creatief in het bedenken van oplossingen voor het aantrekken van IT Professionals. Zo hebben wij, een op artificial intelligence gebaseerde, talent matching applicatie, waarmee veel sneller de “perfecte” match kunnen vinden in onze database met duizenden IT Professionals. Daarnaast hebben wij oplossingen zoals RPO (Recruitment Process Outsourcing), Recruitment Marketing, Recruitment Employer Branding en nog veel meer.

H = Helder, transparantie en heldere communicatie is waar tegenwoordig, veel om wordt gevraagd. In tegenstelling tot veel recruitmentpartijen, staan wij daar zeker ook voor! Wij delen graag onze kennis. Bekijk onze werkwijze en FAQ voor meer informatie.

Onze Diensten
 • 117 Echte Vacatures
 • 8.603 IT Professionals Gesproken
 • 89 Succesvolle Matches sinds 2020
.

MAAK KENNIS MET ONZE FANTASTISCHE TEAM

 • Waldo von Freytag Drabbe

  Founder/Owner

  Werkervaring: 20+ Jaar
 • Shailesh Autar

  Teamlead Recruitment + Key Accountmanager

  Werkervaring: 15+ Jaar
 • Zia

  Onze AI Assistent

  Werkervaring: 3+ Jaar