Bij Matching-IT komen ambities samen. We zetten ons in voor waarden die leiden tot geweldig werk. Daar wordt iedereen gelukkig van.

Full service

RECRUITMENT PARTNER

Matching-IT is dé partner in het vinden van de beste banen, werkgevers en carrière advies. Wij helpen professionals en werkgevers succesvol te zijn op de arbeidsmarkt! Wij delen graag onze kennis van de markt en ons netwerk. Onze missie? De beste full-service recruitment partner van Nederland worden. Hoe wij dit waarmaken? Door het inzetten van onze jarenlange ervaring, onze slimme tools en ons netwerk. Wij weten als geen ander waar de mooiste kansen liggen en in welke rol jouw talent het beste tot zijn recht komt!

Waar wij ijzersterk in zijn

DIENSTEN

 • Werving & Selectie

  Zoeken, vinden, verleiden en verbinden van gekwalificeerde IT Professionals op basis van jouw wensen en criteria, direct bij jouw bedrijf in dienst.

 • Interim IT Professionals

  Tijdelijk (extra) personeel nodig? Dit kan op basis van Detachering of Freelance.

 • DetaVast

  Vereist een functie een langere proeftijd of wil je jouw risico spreiden? Met detavast wordt de kandidaat voor een afgesproken periode bij jou gedetacheerd en mag je de kandidaat na deze periode kosteloos overnemen.

 • Job Marketing

  Vacature tekst optimalisatie; Gratis zichtbaar op meer dan 10 jobboards en 2 Social Media Platforms; Betaalde Jobboard Campagnes; Betaalde Social Media Campagnes; Online Display Advertising; en tegen lage extra kosten een werken-bij pagina!

 • Interim IT Recruitment

  Heb je (tijdelijk) extra recruitment capaciteit nodig? Haal onze kennis en kracht direct bij jou in huis met onze eigen recruitment professionals en ook uit ons netwerk van freelance recruiters.

 • Recruitment Process Outscourcing

  Full-service: van doelgroep analyse, werving strategie bepalen, employer branding, vacatureteksten (her)schrijven tot aan selectie, introductie, on-boarding en evaluaties.

Kikke kantoor

EEN KIJKJE IN ONS KANTOOR

We zijn gevestigd in The Lobby, Rijswijk met een indrukwekkende ontvangstruimte. Het leuke hier is dat we faciliteiten delen. Fitness, tafeltennis, darts, biljart om even te ontspannen. Maar ook flexwerkplekken, prachtige spreekkamers en boardrooms zoals je ze nergens anders tegenkomt. Kom eens langs voor een kop koffie!

Wie zijn de ondernemers?

DE DRIJVENDE KRACHTEN

Shailesh Autar

Teamlead Recruitment & Key Accountmanager

Shai leidt en begeleidt het recruitment team, bestaande uit top consultants gespecialiseerd in vakgebieden zoals .NET, PHP, JAVA, Javascript en Python. Zijn werkzaamheden bestaan vooral uit het voorbeeld geven en zorgen dat zijn team hem volgt. #1Team1Taak! Wil je meer weten over Matching-IT? Neem dan zeker contact op met Shai!
Mail shailesh@matching-it.nl of
Bel 085-7600568

Waldo von Freytag Drabbe

Aandeelhouder

Waldo is de oorspronkelijke oprichter. Hij is dagelijk betrokken bij financiën, marketing en de operatie. Als ervaren ondernemer in commerciële arbeidsbemiddeling heeft hij als doel om Matching-IT te laten groeien. Wil je meer weten over Matching-IT of een keer sparren over de markt? Schroom niet om hem te contatcten.
Mail waldo@matching-it.nl of
Bel 085-7600568

The perfect match

ONZE KIJK OP DE MATCH

MATCH

Door onderzoek, de juiste kennis te delen en door regelmatig contact weten wij als geen ander waar IT bedrijven en IT professionals naar op zoek zijn. Daarom gaan wij voor niets minder dan de juiste Match!

M

AANDACHT

Wij gaan voor duurzame samenwerkingen en daarom besteden wij graag veel aandacht aan de wensen en behoeften van onze klanten, onze professionals en onze medewerkers. Wij komen graag te weten hoe de sfeer is op de werkvloer en wat de kernwaarden van onze klanten zijn, zodat wij de professionals een goede beleving kunnen meegeven om zo de juiste match te kunnen bieden!

A

TACTVOL

Wij begrijpen heel goed waar IT Professionals tegenwoordig naar op zoek zijn, wat hun motiveert en wat de redenen kunnen zijn om te kiezen voor een bepaalde werkgever en vice versa. Wij zijn niet een partij dat “met cv’s schuift” maar wij zijn betrokken en geven advies tijdens het gehele proces, van recruitment marketing, werving en selectie (recruiting), hiring en on-boarding tot aan het evalueren en indien nodig ook het verplaatsen van het personeel.

T

CREATIEF

Wij zijn creatief in het bedenken van oplossingen voor het aantrekken van IT Professionals. Zo hebben wij, een op artificial intelligence gebaseerde, talent matching applicatie, waarmee veel sneller de “perfecte” match kunnen vinden in onze database met duizenden IT Professionals. Daarnaast hebben wij oplossingen zoals RPO (Recruitment Process Outsourcing), Recruitment Marketing, Recruitment Employer Branding en nog veel meer.

C

HELDER

Transparantie en heldere communicatie is waar tegenwoordig veel om wordt gevraagd. Wij staan daar voor! Altijd open en duidelijk in wat we doen. Wij delen graag onze kennis. Bekijk onze werkwijze en FAQ voor meer informatie.

H