Personeel dat we exclusief voor jou werven. Lage kosten, betere resultaten. Dat kan met Retained Recruitment.

Succes verzekerd

Hoe werkt Retained Recruitment?

We werven uit naam van jouw organisatie. De kandidaten die we vinden zijn dan ook exclusief voor jou. We maken ze enthousiast voor je vacature en zetten alles op alles om deze toppers voor jou te laten kiezen. In plaats van een succesfee rekenen we een vaste fee per maand. Dat is duidelijk voor beide partijen en voorkomt onverwacht hoge kosten. Wil je weten wat het betekent als we exclusief voor jou aan de slag gaan?

Exclusief voor jou

Voordelen van Retained Recruitment

Exclusiviteit en toewijding

Met retained recruitment geef je ons exclusiviteit voor een of meer vacatures. Dat betekent dat we ons volledig kunnen richten op het vinden van de beste kandidaat voor de functie. Dit resulteert in meer toegewijde en gepersonaliseerde dienstverlening.

Kennis van jouw organisatie

Onze retained recruiters investeren tijd in het begrijpen van je organisatie, de bedrijfscultuur en de functievereisten. Hierdoor kunnen we kandidaten selecteren die goed passen bij de specifieke behoeften en doelen van de organisatie.

Proactieve benadering

Retained recruiters benaderen potentiële kandidaten actief, zelfs als ze niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan. Dit vergroot de kans om de beste gekwalificeerde kandidaten aan te trekken die niet beschikbaar zijn via traditionele wervingskanalen.

Vaste lage kosten

Retained Recruitment biedt vaste en lage kosten, ongeacht het plaatsingssucces. Dit zorgt voor een beter budgetbeheer en meer financiële voorspelbaarheid voor organisaties.

Betere candidate experiance

Met Retained Recruitment ontvangen kandidaten relevante bedrijfsinformatie, wat leidt tot een hogere respons. Dit verbetert de candidate experience en vergroot de betrokkenheid van gekwalificeerde kandidaten.

No cure no pay òf Retained Recruitment

Wij hebben het onderzocht. Download hier het whitepaper. Ontdek welk model het beste bij jouw organisatie past en ontvang waardevolle tips voor het werven van ervaren IT professionals.

Bel, app, mail of kom langs

Meer informatie

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem even contact op, we vertellen graag meer over Retained Recruitment.